TOP 10 najpopularnijih zabavnih sadržaja u Hua Hinu

Pin
Send
Share
Send

Hua Hin je grad dvjesto dvadeset kilometara jugozapadno od glavnog grada Tajlanda - Bangkoka, koji stoji tamo gdje počinje poluotok Malacca. Ovo je najstarije odmaralište na Tajlandu, koje je kralj favorizirao, a tamo je sagradio palaču od tikovine. Što raditi u Hua Hinu najrazličitije, ali bliskost s osobom monarha presjekla je najekstremnija i najegzotičnija osoba, uključujući seksualni turizam.

Ovaj je grad pravo obiteljsko odmaralište u kojem je sve respektabilno i pragmatično. Vrlo je čist, dobro održavan i siguran (o tome pročitajte u članku "Hua Hin - najsigurnije odmaralište na Tajlandu"). Ime mu je s lokalnog dijalekta prevedeno kao "Kamena glava", jer je more na ovom mjestu prepuno litica najneobičnijih oblika.

Ako još niste bili u ovom gradu i ne znate se zabaviti ikamo ići u hua hin, tada će TOP-10 najpopularnijih zabavnih mjesta predloženo u nastavku pomoći da napravite kulturni program aktivnosti na otvorenom na Tajlandu. Pročitajte i članak o dvadeset najpopularnijih atrakcija Hua Hina.

1

Izlet brodom

Odlazak na maleno krstarenje čitavom slikovitom obalom Hua Hina na snježno bijeloj, udobnoj jahti ili jedrilici izvrsna je ideja za zabavu. Posjetit ćete nacionalni park Sam Roy Yot i sletjeti na pustinjski otok, gdje od stalnih stanovnika žive samo majmuni. Primaci pozdravljaju svakog gosta s radošću. Možete ih počastiti poslasticom, slikati se s njima. Na putu do otoka, plivajte s maskom i dihačem među koraljnim grebenima, idite na ribolov na otvoreno more.

2

ATV Park

U gradu Cha-Am u blizini Hua Hina - upravo tamo gdje se nalazi kraljevska rezidencija, postoji ATV park u kojem se možete voziti kroz netaknutu prašumu na ATV-u. Ljubitelji ekstremne zabave mogu odabrati bilo koju stazu - pjeskovitu, blatnjavu, stjenovitu. Ugodnost nije najjeftinija - za četvrt sata uzbudljive šetnje pružit ćete oko 500 bahta.

3

Karting

Drugo mjesto za ljubitelje trkačke zabave nalazi se u blizini zračne luke Hua Hin. Karting u hua hinu - obiteljska zabava, nije potrebno postavljati rekorde na stazi dugoj 750 metara, možete samo polako voziti i vidjeti obalu, planine prekrivene prašumom.

4

Hodanje slonova

Ako još uvijek sumnjate, kako se zabaviti išto vidjeti u hua hinu, onda svakako idite u kamp slonova, smješten na autoputu koji vodi do sela Pala U. Samo tri kilometra od centra grada. Hodanje slonova u Hua Hinu pokazat će vam grad i njegovu okolicu s one točke koja je bila dostupna Tajlanđanima na pregled u dalekoj prošlosti. Doista, na leđima slona, ​​ljudi su se stoljećima kretali među džunglom i čak se borili.

5

Jahanje konja

Ako je slon previše ekstreman za vas, onda takva zabava kaojahanje konja u hua hinu učinit će da se osjećate poput Gospodina koji putuje po vašoj domeni. U Hua Hinu je jahanje toliko popularno da je bez pojave jahača na plaži grad nemoguće zamisliti. Konj se može unajmiti na mnogim plažama Hua Hin, ali ove se usluge uglavnom pružaju u blizini Sofitela. Za početnike prve lekcije jahanja daju iskusni džokeri.

6

Kajak

Još jedna vrlo uzbudljiva zabava u Hua Hinu je kajakaštvo na moru i rijekama. Vožnja kajakom u Hua Hinu dizajniran za one koji su veslo vidjeli samo u filmovima. Nema pretjeranog ekstremnog sporta zbog nedostatka nemirnih rijeka, samo radost i zadovoljstvo. Lokalne agencije organiziraju izlet u najzaštićenije kutove, moguće samo vodom, čiji predstavnici se mogu obratiti na recepciji hotela.

7

Paintball

Hua Hin paintball postao popularan zahvaljujući Europljanima. Ako ste ljubitelj ove uzbudljive timske igre, onda ćete u Hua Hin Safari & Avantura Park naći dobro opremljeno igralište. Ova je zabava pogodnija za hrabre i očajne, jer ne mogu svi izdržati bol zbog dobivanja kuglica s bojama na tijelu. No, unatoč tome, ova zabava nije ekstremne prirode jer ćete bojno polje napustiti maksimalno modricama (naravno, u skladu s sigurnosnim pravilima). Možete igrati Paintball u istom ATV Parku.

8

Tajlandski boks

Ovo je poznati oblik borilačke vještine koji je dio tajlandskog nacionalnog branda. U bitkama uglavnom sudjeluju zatvorenici koji služe vrijeme u zatvorima na Tajlandu. U Hua Hinu, sparinge su se pokušale učiniti što spektakularnijim, održavaju se u večernjim satima u dvije arene. Nedjeljom i četvrtkom - na travnjaku hotela Grand, a petkom i utorkom - na programu Mr. Chop Rawee's Thai Boxing Garden. U jednoj večeri održava se pet do šest borbi.

9

Morski ili jezerski ribolov

Hua Hin ribolov događa se i na moru i na jezerima u blizini grada. Možete se zabaviti ribolovom i bacanjem štapa ravno s pristaništa ili obalne litice. To vas može koštati i besplatno i plaćeno. Na 10 kilometara udaljenosti od grada pruža se potpuno ribolovna usluga koja se temelji na ribarskom domu Hua Hin. Ako želite, odlazite do ribara u selu Khao Takiab, s kojima možete dogovoriti najam čamca za trolling (pročitajte materijal o ribolovu u Tajlandu općenito).

10

Vodeni park Vana Nava

Nedavno je otvoren vodeni park Vana Nava u Hua Hinu. Osim vodenih vožnja tamo možete obaviti i wakeboarding, iznajmiti brod. Nalazi se u blizini golf kluba Black Mountain. Ulaznica za odraslu osobu košta oko 1000 bahta, dijete - 600. Aktualne cijene uvijek možete vidjeti na službenim stranicama.

Atrakcije na karti Hua Hin

Karta se učitava. Molimo pričekajte.

ATV Park u Hua Hinu: 12.744607, 99.950202
Karting u Hua Hinu: 12.628425, 99.949729
Safari i pustolovni park u Hua Hinu: 12.516777, 99.969449
Konjički klub u Hua Hinu: 12.526371, 99.958849
Tajlandski boks u Hua Hinu: 12.572952, 99.958034
Ribarski dom u Hua Hinu: 12.578691, 99.870143
Vodeni park u Hua Hinu: 12.532278, 99.962025

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: Paw Patrol Paw Academy Nick Jr Kids Game in English (Travanj 2020).