Savjeti za let na Tajland bez povratne karte

Pin
Send
Share
Send

Turisti koji žele zimi ili čak odlaze na Tajland radi stalnog boravka često su zabrinutiTrebam li povratnu kartu kad letim na Tajland? Stručnjaci za ovo pitanje daju savjet o kupnji karte u stranu. Možete saznati kako kupiti najjeftinije letove do Tajlanda u odgovarajućem materijalu, a osim toga preporučujemo čitanje o tome kako se ne bojati letati avionima.

Postojanje povratne karte iz Tajlanda

Turisti mogu pokušati doćina Tajland bez povratne karte, jer je vjerojatno da se neće provjeriti zbog njegove prisutnosti. U ovom slučaju, uobičajena praksa uključuje dvostruku provjeru povratne karte:

  1. Prilikom registracije za avion. Turisti imaju mogućnost boravka na Tajlandu 30 dana bez tajlandske vize, pa bi datum odlaska natrag trebao pasti u ovom razdoblju, uzimajući u obzir datum ulaska u azijsku zemlju. Nedostatak povratne karte može rezultirati odbacivanjem prijave za let. Da biste odletjeli, bit će je potrebno žurno kupiti. Internet će vam pomoći u kupnji karte ako ima dovoljno sredstava, ali cijene neće biti najpovoljnije.
  2. Pri prolasku carinske kontrole u Tajlandu. Ovdje mogu odbiti pružiti besplatnu vizu, a malo je vjerojatno da će moći nešto objasniti ili dokazati.

S obzirom na opisane poteškoće, bolje je ne pitati seTrebam li povratnu kartu kad letim na Tajland, ali samo ga kupite ili barem rezervirajte i pokažite svoju rezervaciju na pasošnoj kontroli u Međunarodnoj zračnoj luci Bangkok. Imajte na umu da možete predočiti kartu za let u drugu zemlju koja padne unutar određenih 30 dana do datuma polaska.

Dugotrajna posjeta Tajlandu

Nakon što je odlučio doći na Tajland na stalno prebivalište ili ako postoji želja da tamo ostanu dulje od 30 dana, turistu će biti teško dobiti kartu za povratni let. Turist može riješiti taj problem tako što će se poslužiti jednom od mogućnosti:

  1. Dobivanje turističke vize na dugo razdoblje.
  2. Rezervirajte neplaćenu rezervaciju ulaznica.

Potonja opcija je potpuno besplatna. U tražilici odaberite ulaznicu za datum koji vam je potreban i potražite tvrtku koja vam omogućuje rezervaciju karte. Neke će ponude za rezervaciju zahtijevati da unesete svoje podatke o kartici, ali možete pronaći tvrtke koje nude odgodne rezervacije karata. Trebali biste odabrati tvrtku koja pruža maksimalno kašnjenje, iako će biti dovoljno za rad do odlaska na Tajland.

Takvu rezervaciju najbolje je obaviti uoči. Nakon što ste u tvrtki dobili broj rezervacije, morate je posjetitimjesta za rezervacije: jedan, dva, tri. Za provjeru morate odabrati web mjesto, koje rezervaciju elektronički potvrđuje. Uklanjanjem gornje linije s potvrde pomoću Photoshopa i ispisom dokumenta, dobit ćete točnu kopiju elektroničke karte. Neke tvrtke na svojoj web stranici mogu i same potvrditi dostupnost rezervacije, iako ih je malo.

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: Put u Bangkok (Travanj 2020).