Tržnice Samui, trgovački centri i prodavaonice

Pin
Send
Share
Send

Koh Samui je jedno od tri najpopularnija mjesta na Tajlandu među turistima, ima dovoljno mjesta za potrošiti svoj novac. Uz mnoštvo trgovina na glavnim plažama, postoje četiri glavna trgovačka centra: Big Sea, Tesco Lotus, Macro i Central Samui Festival.

Tržišta, trgovački centri, trgovine na mapi Samui

Veliki broj trgovina nalazi se u neposrednoj blizini plaža Chaweng i Lamai, manje - u Nathon, Bophut i Maenam. Samo nekoliko desetaka, ako ne i stotine. Gotovo sve ulice pune su mala prodajna mjesta s lokalnim i uvoznim „smećem“. Mogu kupiti odjeću (uključujući odjeću za plažu), obuću, zračne madrace i razne "plutajuće" igračke za djecu, suvenire. U velikim trgovačkim centrima možete pronaći: nakit, audio, video, foto opremu, računala, netbookove, iPhone uređaje, iPod uređaje, kućanske aparate i još mnogo toga. I sve to po prilično niskim cijenama za Ruse.

Naravno, ne uspoređujte shopping izlete na Koh Samui s kupnjom u Bangkoku, Pattayi ili na Phuketu. Nema šik butika, premium marki odjeće, ogroman je izbor nakita, a izbor kvalitetne odjeće također je ograničen.

Na popularnim plažama postoje i mini-tržnice 7/11 i Family Mart na kojima možete kupiti sve sitne stvari, i jestive (kruh, čips, slatkiše, mlijeko, alkohol), i nejestive (kabanice, žlice, četkice za zube itd.). f.). Ako želite svježe povrće, voće i druge proizvode, tada idite na tržnice koje postoje u svakom gradu otoka.

Glavna obilaznica, točnije njezin dio između plaža Chaweng i Bophut, nudi najbolje trgovine u Samui. Ovdje, nedaleko jedan od drugog, postoje tri trgovačka kompleksa: Big C, Tesco Lotus i Macro, gdje se nalazi najjeftiniji izbor robe. Asortiman je vrlo velik. Ako želite ići u kupovinu, onda ste ovdje.

U nastavku ćemo ukratko opisati popularne trgovine i trgovačke centre. Na kraju stranice nalazi se Googleova karta na kojoj smo pokazali najvažnija mjesta za kupovinu na otoku.

Tesco lotus

Tesco Lotus je veliki trgovački centar u Samui u kojem možete kupiti gotovo sve. Pored ovog hipermarketa, zgrada ima mnogo malih trgovina (odjeća, obuća, traperice, satovi itd.), Restorane, kafiće, brzu hranu (KFC), poslovnice banke s bankomatima, čak i kino i dječje igralište.

Veliki Tesco Lotus nalazi se između Chawenga i Bophuta. Samuijev glavni grad Nathon također se može pohvaliti malim Tesco Lotusom u kojem se prodaje samo osnovna roba: hrana, lonci, tave itd. Nema odjeće, obuće, računala ili druge opreme.

Veliki c

Big Si je još jedan veliki trgovački kompleks na Koh Samui. Osim samog hipermarketa, zgrada ima gomilu butika u kojima se prodaje sve, od zlatnog nakita i iPhonea do dječjih igračaka, sportske odjeće, parfema i kozmetike.

Pa, naravno, postoje banke, restorani i kafići. Postoji dovoljno parkinga. Na ulazu su dežurni taksisti koji će vas odvesti na bilo koju plažu po fiksnim cijenama. Big C nalazi se na glavnoj obilaznici, bliže plaži Bophut nego Chawengu. Ako krenete iz Chawenga, bit će s desne strane autoceste.

Makro

Hipermarket makro nudi hranu i industrijske proizvode. Njegova glavna značajka je da se ovdje mnogo prodaje ne po komadu, već u cijelim blokovima - skupno. Dakle, ako želite kupiti dugo ili za veliki broj ljudi, onda ste ovdje.

Nakit

U Samuiu možete kupiti nakit na mnogim mjestima. No možda se najveći trgovački centar nalazi na jugu Chawenga, nasuprot Centara Grand Beach Resort. Postoji nekoliko prodavaonica nakita, od kojih je najveća Classic Gems. Sva roba je visoke kvalitete, nema falsifikata. Proizvodi se izrađuju u vlastitoj tvornici, bez posrednika. Veliki izbor prstenova, narukvica, broševa i drugih proizvoda.

Trgovački centar Khun Chaweng

Ovaj trgovački centar nalazi se u središnjem dijelu plaže Chaweng. Pod ogromnim krovom nalaze se poslovnice u kojima se prodaje kvalitetna roba po fiksnim cijenama. Veliki izbor svjetski poznatih brendova: Lee, Alain Delon, Saville Row, Ferand, Guy Laroche i mnogi drugi.

7-Eleven i Family Mart nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

Pročitajte više o dućanima 7-Eleven i Family Mart.

Vrhovi supermarketa u Chawengu

Ribarsko selo u Bophutu

Fishermans Village nudi mnogo malih trgovina. Glavno mjesto kupovine je Bophut Plaza. Veliki je izbor suvenira, rezbarenja drva, odjeće, obuće, slamnatih šešira, kofera itd.

Tržnice u Samui

Male trgovine i suverene trgovine

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: Пляжи Самуи - Chaweng Beach Пляж Чавенг - Таиланд (Travanj 2020).