Thai Watsadu - trgovina hardvera u Pattaji

Pin
Send
Share
Send

Thai Watsadu (Tai Watsadu) jedna je od najboljih i najjeftinijih trgovina u Pattayi, u kojoj možete kupiti sve za dom. Podsjeća na OBI. Njezin jedini minus, za razliku od likeova Home Works and Index, je relativna nepristupačnost. Relativno u smislu da ćete potrošiti 10-15 minuta više da stignete iz središnje Pattaje. Ali za one koji žive na Jomtienu on je puno bliži od ostalih.

Thai Watsadu na karti

Thai Watsadu bit će vrlo koristan onima koji se odluče najamiti kuću na dulje vrijeme ili kupiti stan u Pattayi. Ovdje možete kupiti gotovo sve za opremanje i poboljšanje kućišta, od velikog namještaja do kvaka za vrata, brave, boje i kita. Čak možete kupiti kosilice ako imate kuću sa zemljištem. Ovdje također prodaju električne bicikle, što se u naselju ne viđa često.

Trgovina je vrlo velika. Nećemo nabrajati popis proizvoda, jer bi to trajalo nekoliko stranica. Neke vidite na fotografiji. S pouzdanjem možemo reći da ćete pronaći apsolutno sve!

Kako doći

Trgovina se nalazi na autocesti Sukhumvit, u neposrednoj blizini raskrižja s cestom Chaiyaphruek, a također u neposrednoj blizini hipermarketa Macro. Do Tajlandskog Watsadua možete doći vlastitim prijevozom iz Jomtiena (trebate ići ulicama okomitim na obalu). Songteo za 10 bata na ove ulice ne idu. Trgovina se nalazi na strani koja je najbliža plaži (tj. Nema potrebe prijeći na drugu stranu Sukhumvita). Pogledajte točan položaj na karti pri dnu stranice.

Od Centralne Pattaje, možete doći do trgovine u pjesmi za 10 bata, koji idu južnom, sjevernom i središnjom ulicom. Trebate ići do konačnog, a zatim prebaciti na one koji idu Sukhumvit.

Pin
Send
Share
Send