Karte Ayutthaya

Pin
Send
Share
Send

Ayutthaya mjesto na karti svijeta

Ayutthaya se nalazi u središnjem Tajlandu, 70 km od Bangkoka. Možete doći u autobuse, vlakove, taksije, kao i na svoja ili unajmljena vozila.

Karta s znamenitostima i hramovima.

Ispod je dijagram plana povijesnog dijela grada. Ova Ayutthaya kartica je besplatna, knjižice se mogu pronaći po dolasku. Nažalost, nije na ruskom, ali možete ga preuzeti na svoje računalo i sve vidjeti unaprijed. Također na mjestu se nalazi sastavljena ruta do glavnih atrakcija.

Otvori kartu veliku  

Preuzmi kartu  

Ayutthaya karta s hotelima

Ispod je detaljna interaktivna karta Ayutthaya s hotelima na ruskom jeziku. Prikazuje najcjelovitiji popis hotela (2/3/4/5 zvjezdica), hosteli, pansioni u svim popularnim turističkim mjestima na otoku.

Ayutthaya karta je interaktivna, omogućava vam povećavanje i smanjivanje. Klikom na oznaku na karti prikazat će se naziv hotela, kratki opis, minimalna cijena smještaja po danu. Za detaljnije informacije kliknite na link. Možete koristiti i opću pretragu.

Upozorenje! Ako imate novije ili informativne karte, možemo ih dodati na web mjesto. Pišite na mail ili kontaktirajte Vkontakte.

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: Aller Anfang ist schwer Overwatch 001 Flaggeneroberung Ayutthaya #Walktrough (Travanj 2020).