Plaža Ban Ampur u blizini Pattaya

Pin
Send
Share
Send

Plaža Ban Amphur nalazi se na oko 15 km od središta Pattaje i par kilometara od Jomtiena (u stvari, razdvojeni su s nekoliko pristaništa i par km).

Plaža Ban Ampur na karti Pattaya

Obala je duga oko kilometar. Ovdje se uglavnom odmaraju Tajlanđani, pa tijekom dana radnim danima na obali ima malo ljudi.

Pogledi su vrlo lijepi - široka pješčana obala, iza koje se nalazi uličica palme s pješačkom stazom. Postoje sjenice, kao i dugački pristanište do kojeg možete doći do kraja i vidjeti panoramski pogled na Ban Ampur i plažu Jomtien.

Ulazu u pristanište prethodi vjetrenjača.

Ali sve pokvari smeće koje leži ravno na rubu vode. U sjevernom dijelu je toliko toga da je sjedenje na obali neugodno. Smeće se čisti samo pored ležaljki i posteljina koje stoje na obali.

Preko mora je igralište, pa možete doći ovdje s djetetom i njemu neće biti dosadno. Postoje i simulatora.

Zaključno, želio bih izraziti svoje mišljenje vrijedi li ići ovdje ako živite u Pattayi. Ako želite plivati, ne biste trebali, jer voda je ista kao i na Jomtienu, osim toga ima i malo smeća.

Ali sasvim je moguće odmoriti se s dušom. Prikazi će ovdje biti ljepši, pogotovo ako krenete prema pristaništu. Možete doći cijeli dan, dobrobit je na obali, a uz nju su restorani, kafići, makake, trgovine s kupaćim priborom.

Postoji čak i toalet, ako se odjednom zgrči. Pa, već smo pisali o igralištu u hladu stabala.

Video

Kako doći

Plaža se nalazi južno od Pattaya. Odatle možete doći do plaže Ban Ampur vlastitim automobilom ili motociklom poput toga. Vožnja do Sukhumvita i polazak na jug. Morate skrenuti desno na Soi 32 (Na Chom Thian 32 Alley). Referentna točka je Tehnički fakultet Sattahip koji se nalazi na lijevoj strani Sukhumvita.

Po želji, možete se voziti za 20 bahta do pjesme, koja ide Sukhumvit. Izađite na Tehnički fakultet Sattahip, pređite autocestu i nastavite 5-6 minuta duž ulice 32.

Hoteli

Na prvoj liniji plaže Ban Ampur nema hotela. Samo preko puta postoji mala količina stanovanja. U osnovi, ovo je stan u kojem možete kupiti stan, ali možete ga i unajmiti ako želite. Evo nekoliko opcija:

  • Baan Somprasong Condominium,
  • Nevjerojatan stan uz plažu,
  • Duga plaža 407.

Također možete pronaći hotelski smještaj na nekoj udaljenosti od plaže:

  • Sunrise Beach Resort,
  • Hamilton Grand Residence,
  • Apartman na Long Beachu.

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: Bang Saray Beach & Market Thailand 4K (Travanj 2020).