Najbolji hoteli s 3 zvjezdice u Phuketu

Pin
Send
Share
Send

Pretražite Ture po Tajlandu

U današnjoj recenziji opisujemo najbolje hotele s 3 zvjezdice u Phuketu. Nadamo se da će vam pomoći da odaberete među stotinama opcija koje se nude na otoku.

Kriteriji za odabir su sljedeći:

  • blizina mora
  • mirno mjesto, uz bučni noćni život u blizini,
  • niska cijena uz dobru kvalitetu,
  • mnogo pozitivnih recenzija.

Ako je moguće, odabrali smo opcije na prvoj liniji, ali na popularnim plažama na Phuketu gotovo da i nema takvih ponuda, jer postoji cesta blizu mora.

Da bismo uzeli u obzir sve okuse, na različitim su plažama odabrali najbolje hotele s 3 zvjezdice u Phuketu - neke više osamljene, druge s razvijenijom infrastrukturom.

Usput, više hotela je povoljnije rezervirati na turnejama, provjeriti Travelata i Level.Travel (Misto.Travel za Ukrajinu). Tamo možete usporediti cijene svih turoperatora odjednom.

Možda će vam biti korisne i druge naše zbirke:

Pronađite jeftini hotel

Two Chefs Inn 3 *

Two Chefs Inn jedan je od rijetkih hotela s 3 zvjezdice na plaži Kata u pogledu cijene i kvalitete. Smješten na samom jugu plaže, gdje i nije tako bučno. U blizini se nalaze restorani i saloni za masažu. Za 5-10 minuta pješice možete doći do središta grada, gdje se nalazi glavna infrastruktura.

U večernjim satima organiziraju se koncerti uživo.

Soba je prostrana, kada je velika, prozori nude pogled na more. Na raspolaganju su ručnici za plažu.

Hotel ima restoran, doručak je uključen u cijenu. Od minusa uključuju nedostatak bazena i fitness centra.

Pročitajte više o hotelu na booking.com.

Seapines Villa Liberg 3 *

Seapines Villa Liberg nalazi se na plaži Nai Yang, u nacionalnom parku, u šumi i u blizini mora. Ova je opcija prikladna za one koji žele samo odmor na plaži, a ne zabavu i kupovinu. Vodeni park Phuket i zračna luka udaljeni su 10 minuta, a sve ostalo (trgovački centri, atrakcije, noćni život) udaljeno je sat vremena.

Hotel u tajlandskom stilu s elementima od crvene opeke, stoji na vodi na štakama, nalazi se bazen i restoran s besplatnim doručkom na licu mjesta.

Pročitajte više o hotelu na booking.com.

Bangtao Beach Chalet Resort 3 *

Plaža Chata Resort Bangtao nalazi se na najjužnijem dijelu plaže Bang Tao. Ako želite, za oko 20 minuta možete doći do susjedne plaže Surin.

Područje je zeleno i lijepo, u blizini je sva infrastruktura - restorani, barovi sa živom glazbom, saloni za masažu, ljekarna, trgovine, iznajmljivanje motocikala, putničke agencije.

Hotel ima bazen, dječji bazen, kafić, restoran i mini bar. Pogodno za obitelji, jer restoran nudi dječji jelovnik, tu su dječji TV kanali, glazba i igre.

Pročitajte više o hotelu na booking.com.

Baan Sailom Hotel Phuket 3 *

Baan Sailom Hotel Phuket nalazi se u središnjem dijelu plaže Karon i ima mnogo pozitivnih kritika. Mjesto je mirno, ali 10 minuta je dovoljno da se približite glavnoj infrastrukturi plaže - noćnoj tržnici, restoranima, barovima, trgovinama, salonima za masažu.

Na teritoriji se nalazi bazen, restoran (sa besplatnim doručkom i dječjim menijem) i bar. Svaka lijepo uređena soba klimatizirana je i sadrži TV ravnog ekrana i prostor za sjedenje sa sefom i hladnjakom.

Pročitajte više o hotelu na booking.com.

Bosonog hotela ispred plaže Kalim 3 *

Barefoot Hotel Kalim Beach Front predstavili smo posebno za one koji žele biti u blizini glavne turističke infrastrukture koja se nalazi na plaži Patong - trgovačkim centrima i stotinama trgovina, noćnih klubova i diskoteka, barova i svega ostalog. Nažalost, cijela je plaža prilično bučna, a more preko puta, pa smo za vas izabrali hotel na samom sjeveru, koji se nalazi na plaži Kalim, neposredno uz Patong. Dakle, možete se kupati odjednom na dvije plaže.

Sadrži sobe sa svijetlim zidovima i pogledom na obalu. Sve sobe imaju kuhinju sa hladnjakom. Postoje mogućnosti dvije spavaće sobe za veliku obitelj ili grupu prijatelja.

Od minusa - nedostatak bazena. Postoji samo restoran.

Pročitajte više o hotelu na booking.com.

Gdje rezervirati hotele?

U većini hotela opisanih u članku često je isplativije ići na turistički paket. To je zbog činjenice da turistički radnici na veliko otkupe blokove mjesta u svim najboljim hotelima na Tajlandu. Izlet na Tajland možete rezervirati po najpovoljnijim cijenama na Travelata i Level.Travel. A za Ukrajinu - Misto.Travel.

No, u posljednje vrijeme sve je više dobrih ponuda na popularnom servisu za neovisne hotelske rezervacije - Booking.com. Provjerite i tamo cijene.

Last minute ponude za hotele u Tajland

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: KOH SAMUI Hotels - Baan Chaweng Beach Resort and Spa Review - Chaweng Beach Hotels (Travanj 2020).