Phuket praznici u listopadu

Pin
Send
Share
Send

Phuket u listopadu na početku i na kraju mjeseca vrlo je različit. U prva dva tjedna na moru je puno kiše i valova, ali što je bliži studeni, manje kiše i više sunčanih dana. Ovo je posljednji mjesec kada možete uštedjeti na odmoru i kupiti jeftinu turu ili rezervirati hotelsku sobu. Zato požurite, jer velika sezona počinje u studenom i možete zaboraviti na popuste.

Da biste uživali u relativno lijepom vremenu i mirnom moru, a istovremeno imali jeftin odmor, preporučujemo odlazak u odmaralište krajem mjeseca. U studenom više neće biti takvog kompromisa između cijene i vremenskih prilika.

Vrijeme Phuket listopad

Početak mjeseca je kišovit, padavine se javljaju 4-5 puta tjedno. Često odlaze navečer ili noću, ali se događaju i u drugo vrijeme. Na moru je puno valova, ima vjetra, podmornice još uvijek nude da vas besplatno izvedu na otvoreno more, a meduze su spremni naučiti lekciju onima koji daleko plivaju bez odjeće.

No u 20-ima se kišna sezona počinje odreći svojih prava: sve više sunčanih dana, manje kiše i vjetra. Početkom studenog vrijeme je normalno, iako je često oblačno i kiša pljušti 2-3 puta tjedno.

Općenito, vrijeme na listopadu na Phuketu i dalje je takvo da uvijek morate ponijeti kišni ogrtač ili kišobran. Vlažnost je visoka. Dnevne temperature su oko +30 stupnjeva, a noćne oko +24.

Plaže Phuket u listopadu

Početkom mjeseca plaže Phuketa gotovo su prazne, turista je vrlo malo. No, krajem mjeseca, broj odmarališta primjetno raste.

Ali s valovima upravo suprotno - u početku ih je puno, ali na kraju ih nema mnogo. Također srazmjerno povećanju broja turista, smanjuje se broj meduza. No svejedno, bolje je okupati se u odjeći kako ne bi došlo do opeklina (dobro ili samo plivati ​​uz obalu na „prsima“).

Ako cijeli mjesec živite na Phuketu, možete gledati kako crvene zastave na plaži postaju sve manje. To ukazuje da je plivanje sigurno.

Temperatura vode je konstantna tijekom listopada. Uvijek je ugodna i zagrijava do + 27 ... +28 stupnjeva.

Izleti u Phuket u listopadu

Na kraju mjeseca obično se otvaraju vodene veze sa svim otocima Andamanskog mora, a izleti su već predstavljeni u cijelosti. Preporučujemo odlazak na slapove koji su punokrvni nakon sezone kiše.

Početak mjeseca nije baš povoljan za putovanja zbog kiše, ali na kraju se rijetko miješaju u razgledavanje. Listopad je posljednji mjesec kada turističke agencije mogu ostvariti popust na izlete.

Najbolji izleti na Phuketu:

 • Obilazak James Bonda
 • Izlet na otoke Coral + Racha
 • Razgled Phuketa
 • Izlet na otoke Phi Phi + Bambu + Kai
 • Izlet na Similanske otoke
 • Splash džungla vodenog parka
 • Sajam Siam Niramite
 • Izlet u Khao Lak
 • Jahanje slonova
 • Izlet 4 Biseri Andamanskog mora
 • Jezero Cheo Lan i Nacionalni park Khao Sok

Pročitajte više o izletima na Phuket.

Svi se ovi izleti prodaju u jednoj od najvećih ruskih turističkih agencija na Phuketu - Alpha Travel. Ako vam treba nešto osobnije, pogledajte Tripster. Na Klooku možete potražiti zabavu za svaki ukus.

Najbolji izleti na Phuket

Phuket cijene u listopadu

Tijekom kišne sezone, mnogo voća je raslo i prodaje se po niskim cijenama. Sve ostalo je u redovnim cijenama.

Listopad je posljednji mjesec kada hoteli ostvaruju popust na smještaj i možete ostati 20-30% jeftinije nego u studenom. Pored toga, na raspolaganju je mnogo više soba i možete odabrati, na primjer, dobar pogled kroz prozor.

Pogledajte kartu Phuketa s hotelima.

I zapamtite da je rezervacija hotela uvijek jeftinija nekoliko mjeseci nego nekoliko tjedana prije puta.

Pogledajte naš izbor hotela u Phuketu:

Cijene za izlete na Phuket u listopadu

Požurite da se opustite po pola cijene! Listopad je posljednji mjesec kada možete kupiti last-minute turneju po cijeni zračnog putovanja. Izvan sezone je dobro jer su turistički operateri već kupili puno mjesta u zrakoplovima, ali još uvijek nisu u potpunosti popunjena. Prema tome, moraju prodavati karte po niskim cijenama, tako da mjesta ne bi bila prazna. U studenom će već biti dovoljno volontera i potražnja će biti jednaka ponudi.

Provjerite cijene svih turoperatora na Travelata i LevelTravel za Rusiju, Misto.Travel za Ukrajinu. Vrlo jednostavno i povoljno, rezervacija je moguća za 5 minuta, za razliku od većine web-mjesta turoperatora. Dodatna pogodnost je što postoji sustav bonusa za ponovljene kupnje, a povremeno se nude i promotivni kodovi za popuste.

Vruće ture

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: Metro Station Information. Gurudwara Sahib In Moscow. Museum Of Cosmonautics. Travel Guide (Travanj 2020).