Put Bangla u Phuketu

Pin
Send
Share
Send

Bangla Road (službeno ime Thanon Bangla) je središte zabave i noćnog života u Patongu i na Phuketu. Ulica se protezala 300 metara okomito na obalu od policijske stanice (Bangla Police Box) do ulice Thanona Ratuthita Songroipija i trgovačkog centra Jang Ceylon. Ako ste već bili u Pattayi, onda je Bangla Road gotovo analogan Volkin ulici.

Put Bangla na karti Phuketa

Karta Bangla Road.

Pogledajte i ostale karte Bangla Road.

Tu je zabava za svaki ukus: restorani (uključujući McDonald's), barovi (piće, uz živu glazbu, sport), diskoteke, suvenirnice i, naravno, Go Go barovi s djevojkama, razne pizde i ping pong emisije itd.

Bangla je puno prostranija od Volkinove ulice, dvostruko je široka. Dužina je približno ista i možete je proći za 5 minuta. Nakon 18 sati blokiran je za prijevoz i postaje pješak.

Na samom početku ulice (u blizini plaže) nalazi se mjenjačnica, ljekarna (prilično skupa) i brojni šatori. Ali vrijedi prošetati 50 metara, kako započinje zabava: glazba zvecka odasvud, puna ljudi, napola obučeni jarko obojeni transvestiti nude da se fotografiraju sa vama za 100 bahta.

Čarobnjaci se često pojavljuju pravo na pločniku, okupljajući gusti prsten znatiželjnika oko njih, djevojke stoje s obje strane ulice i pozivaju u barove ili dijele letke diskotekama.

Na Bangla Roadu će vas zasigurno maltretirati dečki s knjižicama u rukama, nudeći dolazak vidjeti Pussy show (ponekad ih zovu i ping-pong show). Čitava emisija sastoji se od različitih trikova sa ženskim reproduktivnim organima - ili ping-pong lopta puca iz njih, zapali se cigareta, a ponekad iz nje izlazi lanac oštrica. Iskreno, prizor se teško može smatrati ugodnim. Ulaz je besplatan, ali svakako morate kupiti piće (oni će vam odmah prići s menija), a svi imaju istu cijenu - 500 bahta. Na ulici viče da je prvih 5 minuta besplatno, a ako vam se to ne sviđa, možete otići. To je istina i ako samo želite imati ideju o ovoj emisiji, onda idite na 2-3 minute i vratite se. Fotografiranje je strogo zabranjeno, nemojte ni pokušavati.

Bangla Road ima desetak grana (ili Thai Soi): Soi Easy, Soi Gonzo, Soi Crocodile, Soi Eric, Soi Sea Dragon, Soi Tiger, Soi Vegas. U osnovi, nalaze se na lijevoj strani (ako krenete s mora). Zapravo se cijela zabava održava u tim Soi - diskotekama i noćnim klubovima, Go-Go barovima, Pussy emisijama. Svakako ih proučite jer svaki je poznat po nečem posebnom. Na primjer, transvestiti se druže na Soi Crocodileu, na Soi Ericu i Soi Tigru ima puno barova s ​​djevojkama, na Soi Sea Dragonu ima puno Go-Go barova. Soi Easy poznata je po holivudskoj diskoteci i činjenici da postoji krov i da se ne možete bojati kiše.

Djevojke stoje i hodaju po Bangli, spremne uljepšati večer i noć usamljenog muškarca. Cijene počinju od 1200 bahta.

A na nekoliko mjesta možete vidjeti atrakciju za napuštene turiste: djevojka čekićem nudi za novac da odmjeri snagu u udaranju čavala u dasku. Gotovo ju je nemoguće pobijediti - ona prvi put udara noktom i odvodi ga gotovo do samog šešira. Pa, većina njezinih rivala pogodila je dasku.

Za vrijeme praznika, Bangla Road je i zabavni centar. Preko puta nje, na plaži, uspostavljena je scena na kojoj nastupaju pjevači i plesači. U Songkranu - ovo je glavno mjesto borbe na Phuketu: turisti, obješeni vodenim puškama i mitraljezima, granatirali su jedni druge s doista djetinjastim entuzijazmom.

Video

Hoteli

Puno je hotela u blizini Bangla Roada. Ako vas zanima ova vrsta odmora, onda je bolje živjeti u blizini. Obratite pažnju na sljedeće hotele:

  • Chambre Patong,
  • C & N Hotel,
  • Hallo Patong Hotel,
  • Lub d Phuket Patong.

Ispod je interaktivna karta hotela Bangla Road i Phuket s cijenama po kojima je prikladno pretraživati ​​smještaj.

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: Is Bangla Road OVERRATED? The Ultimate Guide To Phuket Nightlife, Bangla Road (Travanj 2020).