Outlet Mall u Pattaya

Pin
Send
Share
Send

Outlet Mall je trgovački centar u Pattaji u kojem možete kupiti markiranu robu po vrlo atraktivnoj cijeni. Ovdje često možete vidjeti stvari i cipele starih ili ustaljenih kolekcija sa popustom do 80%. Ali nemojte misliti da će vam za takav trošak ponuditi brak. Stvari su visoke kvalitete, a cijene počinju od 200 bahta. Stoga svim ljubiteljima kupovine preporučujem posjetiti ovaj trgovački centar.

Što mogu kupiti?

Shopping centar Outlet Mall nije tako velik kao, na primjer, Festivalski centar, ali on ipak zaslužuje posebnu pažnju. Postoji dovoljno marki prodavaonica, i što je najvažnije, cijene su niže nego na drugim sličnim mjestima. Do danas su u trgovinama predstavljene takve marke kao što su Adidas, Nike, Gves, Esprit, Lacoste, Play Boy, Timberland i drugi.

Glavna zgrada Outlet Mall-a sastoji se od dva kata, a pokraj nje se nalaze brojne male trgovine. U prizemlju se nalaze sportske i dječje potrepštine. Tu je sve što turistu može trebati: vreće za spavanje, šatori, ruksaci. U blizini ćete pronaći suvenirnicu, odjele s cipelama i torbama. Većina trgovinskih marki nalazi se na drugom katu trgovačkog kompleksa. Također ovdje je i trgovina Sport Stadium s robom za slobodno vrijeme i sport.

Prodaja Outlet Mall-a traje tijekom cijele godine. U trgovačkom centru možete kupiti vrećice za 250 bata, majice za 150-200 bahta, trenirke za 300 bata i više. Ponekad su cijene robe mnogo niže nego na tržištu, ali kvaliteta stvari je malo vjerojatno da se može usporediti s tržišnim. U kompleksu ćete naći veliki odjel s markiranim donjim rubljem. U njemu će se i žene i muškarci osjećati ugodno.

Jedini nedostatak trgovačkog kompleksa je njegov neočekivani izgled. Može se vidjeti da zgrada nije najsvježija, u nekim bi odjelima bilo moguće napraviti popravak. Pored Outlet Mall-a nalazi se još jedan Premium Outlet Pattaya kompleks. Također prodaje i proizvode s markom, samo su cijene puno skuplje.

Turisti iz zemalja ZND vole kupiti jesensko-zimsku robu u kompleksu, jer su takve stvari poput džempera, jakni, hlača, cipela mnogo jeftinije nego u trgovinama u domovini. Na Guy Laroshe muškarci će naći širok izbor košulja i kravata.

Jedan od najskupljih je odjel s igračkama. Ipak, ovdje možete pronaći ono što se u Rusiji ne prodaje.

Gdje mogu jesti?

Za razliku od drugih trgovačkih centara, Outlet Mall nema veliko dvorište za hranu. Ali to ne znači da tijekom kupovine nećete naći mjesto na kojem biste mogli imati obilan obrok. U sklopu trgovačkog kompleksa nalazi se nekoliko kafića i restorana. Posebno za vas pripremaju jela europske ili tajlandske kuhinje. Većina ugostiteljskih objekata fokusirana je na brzu hranu koja nudi hamburgere i hot dogove. Cijene su približno iste kao i na popularnim plažama Pattaya.

Pored toga, u tržnom centru postoji trgovina sladoleda. Izbor je ogroman. Možete naručiti sladoled bilo kojeg ukusa, po želji možete ga kombinirati i nadopuniti svim vrstama elemenata: voćem, čokoladom, džemom, kokosovim pahuljicama i još mnogo toga.

Ako se odlučite popiti šalicu aromatične kave s desertom, onda biste trebali otići u jednu od kafića. Imajte na umu da se svi prodajni objekti počinju zatvarati ranije od samog tržnog centra. Otprilike oko 20 sati vjerojatno se nećete ugristi.

Radno vrijeme

Kompleks Outlet Mall otvoren je svaki dan od 10:00 do 22:00. Gotovo sve trgovine se otvaraju u isto vrijeme.

Kako doći?

Outlet Mall nalazi se na raskrižju dviju ulica - Teprazita i Sukhumvita. Da biste došli do njega, možete uzeti taksi, tuk-tuk ili songteo. Odmah želim napomenuti da je potonja opcija, iako najjeftinija, relativno neugodna, jer ćete tijekom rute morati prijeći s jedne pjesme na drugu. Prvo morate krenuti putem koji vodi duž Južne ulice. Kad stignete do raskrižja sa Sukhumvitom, prijeđite na pjesmu koja slijedi u južnom smjeru. Trgovački kompleks nalazi se s desne strane. Cijena putovanja bit će samo 20 bahta.

Vožnja taksijem ili tuk-tukom koštat će 150-200 bahta, ovisno o udaljenosti. Ipak, ova će vam opcija pomoći uštedjeti vrijeme na putu.

Ako ćete samostalno doći do Outlet Mall-a, onda svoje vozilo možete ostaviti na parkiralištu u tržnom centru. Tijekom noćne tržnice parking košta 20 bata, a ostatak vremena je besplatan.

Outlet Mall na karti

Na ovoj karti zabilježio sam točnu lokaciju ovog trgovačkog centra.

Za mnoge turiste Outlet Mall još uvijek je neprimjetan trgovački centar. Vozeći se kraj njega, većina uopće ne razmišlja o posjećivanju kompleksa. Ali oni koji su ovdje barem jednom posjetili, bilježe značajnu razliku u cijenama i asortimanu robe. Naravno, kompleks vam ne može ponuditi zabavu, ali za kupovinu je prilično pogodan.

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: Pattaya Big C Extra Tour. pattaya thailand. 7th Vlog. (Travanj 2020).