Golf na Baliju

Pin
Send
Share
Send

Bogata priroda i topla klima Balija stvaraju povoljne uvjete za igranje golfa. Posebno za ljubitelje ove igre na otoku postoje prekrasna igrališta. Dizajneri su razvili prvoklasne golf terene sa zadivljujućim pogledom na planine, ocean i bujne tropske krajolike. Bali golf klubovi su domaćini međunarodnih prvenstava, a igraju ih igrači golfa raznih nivoa vještina.

Golf teren Nirwana Bali

Golf teren Nirwana Bali otvorio je profesionalni australijski golfer Greg Norman 1997. godine. Dizajniran s obzirom na balisku kulturu. Pored rupa duž Indijskog oceana, nalazi se golf teren među rižinim terasama s hinduističkim hramom Tanah Lot i plovnim stazama s palmama.

Golf teren Nirwana Bali prepoznat je kao najbolje golf igralište u Indoneziji i Aziji, a također se smatra jednim od najtežih na svijetu, s 18 rupa i udaljenosti od 6222 m.

Naselje ima svlačionice, prodavaonicu Pro Shop koja nudi široku paletu opreme i odjeće. Posjetiteljima je osigurana besplatna pića. Također nudi smještaj, školu golfa, restorane. Unaprijed se preporučuje rezervacija.

Cijena neograničenog golf paketa je 200 dolara po igraču radnim danom i 215 dolara vikendom i praznicima. U cijenu je uključen najam kolica i usluge caddyja. Uz plaćanje, na raspolaganju su iznajmljivanje automobila za golf (40 USD), igrački komplet (60 USD) i obuća (9 USD). Radno vrijeme: svakodnevno od 06:00 do 18:00.

Obratite pažnju! Od 31. srpnja 2017. golf klub je zatvoren zbog obnove do 2020. godine.

Golf kompleks smješten je na jugozapadu Balija, u selu Tanah Lot, četvrti Tabanan, na 30 minuta vožnje od Kute, Denpasara ili zračne luke.

Novi kuta golf klub

Novi Kuta Golf Club osnovan je 2007. godine na poluotoku Bukit. Ovo je najnoviji kurs svjetske klase s 18 rupa smješten u turističkom području Pecatu Indah, iznad uzvišene vapnenačke stijene s prekrasnim pogledom na plaže Dreamlanda i Balangan. Ukupna udaljenost je 6247 m.

Kompleks sadrži poligon za trening, profesionalnu trgovinu, restoran Links, koji poslužuje indonezijska i internacionalna jela, spa centar koji nudi masažu i tretmane. U blizini klupske kuće nalazi se promatrački toranj s kojeg možete gledati kako sunce spušta preko oceana.

Cijena golf paketa je 170 dolara, što uključuje najam golf kolica. Igrački set možete unajmiti za 28 dolara. Radno vrijeme: svaki dan od 07:00 do 19:00.

Klub se nalazi u Jimbaranu, u mjestu Pecatu Indah. Zračna luka Ngurah Rai udaljena je 20 minuta vožnje.

Bali nacionalni golf klub

Jedno je od pet najboljih svjetskih golf igrališta u Aziji. Klub je osnovan početkom 1991. godine pod imenom Bali Golf and Country Club, a 1. ožujka 2014. preimenovan je nakon cjelovite obnove 2013. godine. 1997. godine, Fortune Magazine je prepoznat kao jedan od 5 najboljih u Aziji.

Nove popločene rupe u ažuriranom klubu povećale su stazu do prvenstvene udaljenosti, jer je sada staza 6553 m. Polje s 18 rupa sastoji se od 3 dijela koja se nalaze među džunglom, brdima s pogledom na ocean, umjetnim jezerima, šumarcima visokim kokosovim drvećem, uz plažu Nusa Dua.

Golf klub ima razvijenu infrastrukturu, uključujući Pro Shop, svlačionice s tuševima, restoran, Golferovu terasu, Ancora Golf je jedini profesionalni golf institut na otoku. Odmaralište također nudi smještaj turistima u luksuznim vilama s bazenom i spa centrom.

Cijena standardnog golf paketa za prolazak u krug s 18 rupa iznosi 182 dolara po igraču. U cijene su uključena kolica za golf, caddy usluge i besplatna mineralna voda. Korištenje terena za vježbanje je besplatno, uz dodatnih 25 kuglica za 3 dolara. Radno vrijeme: svaki dan od 06:30 do 18:30.

Bali National Golf Club nalazi se u gradu Nusa Dua. Klub je udaljen 20-ak minuta vožnje uz Jalan Toll Bali Mandara od zračne luke Ngurah Rai.

Golf i seoski klub Bukit Pandawa

Ovaj golf klub otvoren je u listopadu 2016. na jugu Balija u blizini plaža poluotoka Bukit. Ovo je golf teren svjetske klase s 18 rupa i duljinom 1992 m.

Golf klub Bukit Pandawa, izgrađen na vrhu vapnenačke litice u selu Kutuh, proteže se od planinskih lanaca do oceanskih litica i pruža spektakularan pogled na ocean. Sve rupe imaju kalibar prvaka Par-3 Executive, što ga čini jedinstvenim golf terenom na otoku. 10 od 18 rupa nadopunjuje se panoramskim pogledom na ocean. Seashore Paspalum trava na travnjaku pruža izvrsne uvjete za igru ​​tijekom cijele godine.

Posjetiteljima se nude usluge caddy, klupska kuća s profesionalnom prodavaonicom i restoran Kulkul s internacionalnom kuhinjom.

Pojedinačno članstvo u klubu košta 1950 dolara. Cijena paketa za golf s 18 rupa iznosi 115 dolara radnim danom i 120 dolara vikendom i praznicima. Uz naknadu, možete unajmiti automobil za golf (40 USD), igraći komplet (50 USD), obuću (20 USD). Radno vrijeme: od 06:00 do 18:00.

Klub se nalazi u južnom dijelu poluotoka Bukit, u selu Kutuh u okrugu Ungasan, na 10 minuta vožnje od Nusa Dua.

Seoski klub Bali Handara

Ovo je jedino golf odmaralište na Baliju koje se nalazi u središnjem gorju otoka. Otvoren je 1974. godine u krateru vulkana pod originalnim imenom Country Club Bali Handara Kosaido. Golf teren prema časopisu GOLF uvršten je među 50 najboljih na svijetu.

Ovo je tečaj s 18 rupa duljine 6423 m. Klub je okružen bujnom tropskom vegetacijom. Naselje se nalazi na nadmorskoj visini od 1140 m, tako da postoji svjež hladni planinski zrak s temperaturom od + 14-24 ° C. Naselje ima klupsku kuću, teren za trening na 300 metara, bunkere, restoran Kamandalu, hotel, lječilište, teniske terene i golf akademiju.

Cijena igre za 18 rupa iznosi 150 dolara, za 9 rupa - 90 dolara. U klupskoj kući dostupni su golf kolica (40 dolara), kompletan set opreme (35 dolara) i najam cipela (7 dolara). Radno vrijeme: 9:00-17:00.

Objekt se nalazi u selu Pankasari, u planinama Bedugul na sjevernom Baliju, sat vremena vožnje od Ubuda. Ulaz je pored jezera Bedugul.

Golfsko igralište na Baliju na plaži

Golf klub osnovan je pod nazivom The Grand Bali Beach Golf Course u Sanuru 1972. godine. 2005. godine, teren je ažuriran jezerima, zelenilom i otvoren je klupskim i trening terenom pod novim imenom Bali Beach Golf Course. Objekt pruža stazu s 9 rupa duljine staze 3255 m, okruženu visokim drvećem uz plovne putove.

Klub ima noćni trening teren na kojem možete vježbati igru ​​nakon zalaska sunca, indonezijski restoran Sector, bar.

Naknada za igru ​​je 90 dolara. Najam opreme i usluge caddy su dostupni. Radno vrijeme: dnevno od 07:00 do 18:00 (noćni trening je otvoren do 23:00).

Golf klub nalazi se u Sanuru, na području hotela Inna Grand Bali Beach, na 5 km od Denpasara i 15 km od zračne luke Ngurah Rai.

Golf klubovi na karti

Na ovoj sam karti označio sve gore opisane golf klubove.

Bali golf klubovi odražavaju prirodne ljepote, duhovnost i bogatu kulturu otoka. Oni nude uzbudljive izazove na prvoklasnim golf terenima za igrače svih razina vještina - od početnika do profesionalaca. Ne propustite priliku posjetiti golf klubove kako biste uživali u igri okruženoj egzotičnom balineskom prirodom i stekli nezaboravno iskustvo na najboljim svjetskim poljima.

Pin
Send
Share
Send

Pogledajte video: PRAVA ISTINA o saobraćajnoj nesreći! (Travanj 2020).